...
...

All-Inclusive by Club Med Meetings & Events

Ontdek alle voordelen en het ruime aanbod van All-Inclusive by Club Med Meetings & Events

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Club Med Meetings & Events

...
Internal = same window

Club Med Business biedt u een waaier van bestemmingen voor de organisatie van uw incentive, teambuilding, meeting of evenement, zowel in de zon als in de sneeuw. Bekijk hier de online brochure van Club Med Business.

External = opens new window

Een groot aantal Club Med resorts, verspreid over de hele wereld, beschikt over de nodige infrastructuur voor groepsreizen, teambuilding of zakenmeetings.

Tijdens de incentive reis kunnen de deelnemers genieten van een verfijnde sfeer waar ontspanning en wellness een positieve impact hebben op het werk en de teambuilding.

Schitterend gelegen in de Franse Provence, perfect aan te vliegen via internationale luchthaven Nice, met 31 meetingruimtes, zakelijke faciliteiten en sportmogelijkheden.

Vanaf €140 p.p.p.n.

Dit sfeervolle ski-dorpje in de Franse Alpen is een fantastische bestemming voor uw incentive in de sneeuw. Een charmant resort met uitstekende ski-mogelijkheden.

Vanaf €190 p.p.p.n.

Een incentive met de unieke sfeer van 1001-nacht, met fantastische sport- en vergaderfaciliteiten, én natuurlijk volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen

Vanaf €120 p.p.p.n.

offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het aanbod van Club Med Meetings & Events voor uw volgende groeps- of incentivereis?

...

BROCHURE BESTELLEN

Bestel nu de Club Med Business brochure.

...

Een resort zoeken

Vind het ideale resort voor uw teambuilding of incentive reis.

...