Aanvraag Brochure

null

Vul uw gegevens hieronder in en selecteer de Club Med brochures die u wenst te ontvangt. U ontvangt de brochures binnen 5 werkdagen, zodat u snel kunt gaan dromen over uw volgende vakantie.

Vul alstublieft de volgende informatie in

Land van vestiging NEDERLAND

Ik wil graag ontvangen:

* verplichte velden

Graag de brochures selecteren die u wil onvangen

 • .
  Bestel gratis onze nieuwe zonbestemmingenbrochure 2017-2018

  Met veel trots presenteren wij u onze nieuwste zonbestemmingenbrochure. In deze brochure staan alle nieuwtjes over onze zonbestemmingen en informatie over onze aanbiedingen. De opening van twee nieuwe resorts in China, renovaties, nieuwe Villa's op de Malediven, informatie over Club Med City Stops en nog veel meer!
 • .
  Bestel gratis onze franstalige Rondreizen winter 2016-2017 brochure

  In deze brochure vindt u alle informatie over Rondreizen by Club Med.
 • .
  Bestel gratis onze wintercruisebrochure 2016 - 2017

  Onze luxe vijfmaster de Club Med 2 vaart in de winter langs verschillende eilanden in het Caribisch gebied en langs de Zuid-Amerikaanse kust. In deze brochure staan alle nieuwtjes over de route, aanlegplaatsen en informatie over onze aanbiedingen.
 • .
  Bestel gratis onze nieuwe zonbestemmingenbrochure 2016-2017

  Met veel trots presenteren wij u onze nieuwste zonbestemmingenbrochure. In deze brochure staan alle nieuwtjes over onze zonbestemmingen en informatie over onze aanbiedingen. De opening van twee nieuwe resorts in China, renovaties, nieuwe Villa's op de Malediven, informatie over Club Med City Stops en nog veel meer! Nieuw in deze brochure is de mogelijkheid om afbeeldingen te scannen met de Club Med Scan App voor meer informatie en beelden. Bekijk vooral het nieuwe voorwoord van Henri!
 • .
  Bestel gratis onze franstalige Rondreizen brochure

  In deze brochure vindt u alle informatie over Rondreizen by Club Med
 • .
  Bestel gratis onze nieuwe Golf by Club Med brochure

  Club Med heeft 34 resorts met golfbanen of nabij gelegen golfbanen en biedt hiervoor verschillende arrangementen aan. In deze brochure vindt u alle informatie.

In verband met het data protectiesysteem van 1998 hebt u ten alle tijden de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens aan te passen. Om toegang te krijgen tot de gegevens gelieve te schrijven naar Club Méditerranée Stadhouderskade 13, 1054 ES Amsterdam.