Wintersport met kinderen

Wintersport met kinderen

Al meer dan 40 jaar biedt Club Med kinderopvang aan tijdens uw wintersport met kinderen, voor zowel baby's als tieners. Gekwalificeerde G.O met grenzeloos enthousiasme zorgen ervoor dat zowel de ouders als de kinderen een fantastische tijd beleven tijdens uw wintersport met kinderen. Kies voor Club Med en beleef een onvergetelijke wintersport met kinderen!

Voor kinderen van 3 jaar: cursus skiën*

Wintersport met kinderen: peuters van 3 jaar kunnen als toevoeging op de Petit Club Med* hun eerste skilessen volgen*.
*Met toeslag.

Voor kinderen van 4 en 5 jaar: Sneeuwtuin

Wintersport met kinderen. Kinderen van 4 en 5 jaar leren op speelse wijze skiën door bewegen, slalommen rond bekende sprookjesfiguren, onder poortjes doorglijden en behalen de Franse skidiploma's 'Ourson' (beertje) en 'Flocon' (sneeuwvlok) tijdens de wintersport met kinderen.

4 - 17 jaar: Wintersport met kinderen

In de Clubdorpen voor families kunnen kinderen vanaf 4 jaar tijdens de wintersport met kinderen de hele dag skiles krijgen op alle niveaus, van complete beginner tot en met wedstrijdskiën en diverse skidiploma's* halen. Snowboarden wordt aangeboden voor kinderen vanaf 8 jaar. Een wintersportvakantie voor het hele gezin!* Met toeslag

11-17 jaar: Speciaal wintersportprogramma voor jongeren

Jongeren van 11 t/m 17 jaar beleven een sensationele wintersportvakantie met skiën of snowboarden. Liefhebbers van acrobatische toeren leren de nieuwste figuren in het snowpark. Wintersport met kinderen zoals wintersport moet zijn!

Faciliteiten voor kinderen en jongeren

Club Med biedt kinderclubs voor alle leeftijden: Baby Club Med*, Petit Club Med*, Mini Club Med, Junior’s Club Med of Club Med Passworld®, afhankelijk van het CLubdorp.
Bij Club Med zijn uw kinderen in goede handen.
* Met toeslag.

DIRECT BOEKEN

ZOEK RESORT EN PRIJZEN

ZOEKEN OP CRITERIUM

  • Bestemming

  • Kinderopvang

  • Beschikbaarheid

    Vul uw vakantiedata in

  • Activiteiten/sporten

  • Comfortniveau

  • Prijsniveau

    *Vanafprijzen, inclusief BTW/per volwassene, inclusief vervoer