Tieners bij Club Med

Tieners bij Club Med

In verschillende Clubdorpen is een Club Med Passworld® aanwezig, een exclusieve, innovatieve ruimte, speciaal voor hen ontworpen door Sophie Jacqmin. In andere Clubdorpen is een Juniors' Club Med® aanwezig, een echte Club Med klassieker. Hier kunnen jongeren zelf beslissen of ze deelnemen aan de activiteiten of lekker gaan kletsen met vrienden. Van 11 t/m 17 jaar.


Club Med Passworld

Club Med Passworld® zijn speciaal voor jongeren ontworpen ruimten voorzien van hightechapparatuur. Hier doen tieners samen met de GO®s de dingen die ze leuk vinden (video's maken, soundmixen), ideeën uitwisselen, nieuwe hobby's ontdekken of gewoon in alle vrijheid niets. Alles kan en niets hoeft, want gewoon een beetje hangen is ook leuk.


Veel activiteiten in de Juniors' Club Med®

De Juniors' Club Med® is het trefpunt voor jongeren in het Clubdorp. Wie zin en energie heeft, doet mee aan een van de vele sporten of activiteiten die de GO®s organiseren (verschilt per Clubdorp): wedstrijden, teamsporten en individuele sporten als wakeboarden en vliegende trapeze. Maar alleen een beetje rondhangen, mag ook.


Clubdorpen met jongerenclub

In veel Clubdorpen in zon- en sneeuwbestemmingen zijn clubs voor tieners.

Clubdorpen met clubs voor tieners

DIRECT BOEKEN

ZOEK RESORT EN PRIJZEN

ZOEKEN OP CRITERIUM

  • Bestemming

  • Kinderopvang

  • Beschikbaarheid

    Vul uw vakantiedata in

  • Activiteiten/sporten

  • Comfortniveau

  • Prijsniveau

    *Vanafprijzen, inclusief BTW/per volwassene, inclusief vervoer