Innovatie: Eco Nature by Club Med

Al sinds de beginjaren van haar bestaan is voor Club Med duidelijk dat het vakantiegeluk van haar gasten niet ten koste mag gaan van de maatschappij of de natuur. Club Med heeft zich dan ook op verantwoorde wijze en met respect voor de culturele en sociaaleconomische verhoudingen en het milieu ontwikkeld.

Innovatie: Eco Nature by Club Med

ECO NATURE

Clubdorpen Eco Nature by Club Med liggen op bijzondere locaties en bieden een unieke vakantiebeleving. Door middel van sport, excursies en ontspanning leert u de dieren- en plantenwereld op uw vakantiebestemming echt kennen.

Clubdorpen Eco Nature by Club Med passen perfect in het landschap en gaan volledig op in de natuurlijke omgeving. Zo beleeft u een unieke luxe vakantie middenin de weelderige natuur en geniet u tegelijkertijd van comfortabele voorzieningen.

Een zomervakantie in de bergen staat voor frisse berglucht, een strakblauwe hemel en adembenemende vergezichten. Neem deel aan de culturele wandelingen onder leiding van professionele gidsen, en leer over de omgeving.

Bij Club Med kunnen ook de allerkleinsten gebruikmaken van de unieke activiteiten in onze kinderclubs, die geinspireerd zijn op de lokale omgeving.

PREMIUM ALL-INCLUSIVE VAKANTIES by CLUB MED

LUXE VAKANTIES MET CLUB MED.

Ontdek de voordelen van onze Premium all-inclusive vakanties by Club Med

Meer informatie

DIRECT BOEKEN

ZOEK RESORT EN PRIJZEN

ZOEKEN OP CRITERIUM

  • Bestemming

  • Kinderopvang

  • Beschikbaarheid

    Vul uw vakantiedata in

  • Activiteiten/sporten

  • Comfortniveau

  • Prijsniveau

    *Vanafprijzen, inclusief BTW/per volwassene, inclusief vervoer